Tájékoztatás

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Mint arról már bizonyára értesültek a koronavírus miatt kialakult járványveszély indokolta, hogy a Kormány új munkarend bevezetéséről határozott. A jogszabályi rendelkezés, ill. a fenntartói útmutatás alapján a Beremendi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói számára megkezdtük a tantermen kívüli digitális tanítás szervezését, az új munkarend kialakítását.

A közös gondolkodás a helyi körülmények feltérképezésével és a meglévő lehetőségek számbavételével kezdődött. A rendkívüli helyzet új szemléletet és hozzáállást követel minden érintett részéről. Ezért kérjük a Tisztelt Szülőket, hogy az intézményi gyakorlatnak megfelelő módon (e-Kréta, intézményi honlap, osztály facebook-csoport, telefon) tartsanak kapcsolatot az osztályfőnökkel, ill. a kollégákkal és/vagy intézménnyel.

Az új típusú tanítás/tanulás technikai hátteréhez szükséges feltételek (digitális eszközök pl. számítógép/laptop/tablet/okostelefon + internet-hozzáférés + szülői e-mail cím) hiánya nehezíti az eredményes tevékenységet, ezért amennyiben ezek az eszközök nem állnak rendelkezésre a tanuló számára, a szülői elérhetőség pedig a pedagógusok számára, feltétlenül kérjük jelezni az osztályfőnöknek a következő határidőig: 2020. március 18-ig.

A mai napon (és a továbbiakra nézve) ügyeleti igényt nem jelzett senki.

Az étkeztetéssel kapcsolatos igényfelmérés megtörtént. Az ebéd – egyszer használatos műanyag dobozba csomagolva – a Beremendi Napköziotthonos Konyha ételkiadójában vehető át naponta 12:00-13:00 között (a csomagolás költségeit Beremend Nagyközség Önkormányzata átvállalta).

Az intézmény ügyviteli tevékenysége folyamatos, a titkárság munkaidőben elérhető. A továbbiakról folyamatosan tájékoztatunk minden érintettet.  

 Kérjük és köszönjük a megértést és a türelmet. Mindenki vigyázzon magára és a környezetében élőkre is.

Beremend, 2020. március 16.

 

A nevelőtestület nevében Tekauer Aranka intézményvezető